Размери на тениски

размер мъжка тениска

Размери на мъжка тениска 100% памук: 

РазмерSMLXLXXLXXXL
Височина А (см)676873757778
Широчина B (см)495255586163
размер мъжка тениска лукс

Размери на мъжка тениска Лукс – 95% памук 5% ликра: 

РазмерSMLXLXXLXXXL
Височина А (см)697273747680
Широчина B (см)505254555861
размер на дамска тениска от памук

Размери на дамска тениска 100% памук

РазмерXSSMLXLXXL
Височина А (см)596061636566
Широчина B (см)404346485051
размери на дамска тениска лукс

Размери на дамска тениска 95% памук 5% ликра

РазмерXSSMLXLXXL
Височина А (см)56585961
Широчина B (см)35373943
размери на детска тениска

Размери на детска тениска 100% памук

 

РазмерJ.S

(122-128)

J.M

(134-140)

J.L

(146-152)

J.XL

(158-164)

Височина А (см)42475256
Широчина B (см)37434547

Размери на бебешка тениска 100% памук

 

 

1-2 год.(88-92)
2-3 год.(92-94)
3-4 год.(94-104)
5-6 год.(104-110)
X