Как да поръчам онлайн

Поръчването на стоки от Уайлд Арт е изключително лесно и бързо. Само следвай инструкциите и направи своята поръчка онлайн сега!
1. Изберете продукта, който желаете, от нашите продуктови категории. След като сте вече в страницата на самият продукт, в зависимост от продукта имате няколко падащи полета, в които Ви питаме за размера, цвета и вида на тениската. Нужно е да попълните всички полета, преди да натиснете бутона купи.

2. След като попълните задължителните полета, ще се появи ярко жълт бутон, на който пише Купи. От лявата страна на бутона може да избере бройката на артикула, който желаете да получите. Ако искате да поръчате 2 тениски, в полето въведете цифрата 2.

3. Когато натиснете бутона Купи в горния десен ъгъл в основното меню ще се появи падащо меню от количката. Тук имате няколко възможности, да прегледате количката, да приключите поръчката или да продължите с пазаруването, като продължите да сърфирате в онлайн магазина ни.

4. В случай, че сте получили промокод за отстъпка от магазина ни, можете да го въвете, чрез натискане на жълтото поле под основния надпис.

5. Въведете необходимата информация, за да можете да направите поръчката си! Полетата със звездичка са задължителни. Имате две възможности за доставка – чрез наложен платеж или доставка с куриер на цена 5 лв, която автоматично ще се добави към цената на желания от Вас артикул.

6. При нужда от допълнителна информация отностно поръчката моля използвайте следното поле:

X