Меню
Меню

Как да поръчам

За да направите и завършите успешно онлайн поръчка е необходимо да преминете през следните стъпки:
Избирате желания от Вас продукт. Отваряйки прозореца на продукта, обикновенно в дясната част на екрана има възможност за избор на опции (цвят, размер, вид и др.).
Моля внимателно да избрете и разгледате възможностите за избор, тъй като артикулите се изработват индивидуално за всеки клиент и след потвърждаване на поръчката замяна не се предлага.
Посочвате желаното количество от дадения продукт.
Избирате между опции "Бърза поръчка" или "Купи".

При избор на опция "Бърза поръчка" е необходимо да въведете само име, имейл и тел. за връзка, както и да се съгласите с условията на "wildart.bg".
След това наш служител ще се свърже с Вас в най-кратък срок.

При избор на опция "Купи" имате повече опции за уточнение на доставката. Тази опция се избира задължително когато желаете да поръчате повече от един продукт (продуктите се събират във Вашата кошница).
Тук може да приложите код за отстъпка, ако притежавате такъв. След това избирате бутона "Плащане".
Тук е момента да избрете куриер, както и опции за доставка. Повече информация може да прочетете в раздел "Плащане и доставка".
Когато продължите напред, цената за доставка ще бъде изчислед според опциите, които сте избрали и се изпише на екрана.
Сега е време да избрете начин на плащане. Уайлд Арт предлага няколко начина на плащане: "Наложен платеж", "Банков превод", "PayPal" или "МyPos".
Повече информация за методите на плащане може да прочетете в раздел "Плащане и доставка".
Ако има допълнителни уточнения, които желаете да допълните към поръчката, тук е момента да ги опишете в графа "Забележка към поръчката".
Остава само да се съгласите с условията на "Wildart.bg",като отбележите тикчето по долу и да Завършите своята поръчка.
След успешно завършване на поръчката, наш служител ще се сърже с Вас за потвърждение на поръчката. Може да следите статуса си на нашия сайт.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки