Календари

3sekcionni

Работни календари 3 тела Класик

Работен календар 3 тела Класик е най-поръчвания фирмен работен календар през последните години. Телата са на 70гр/м2 офсет с изключителна степен на белота, с иглена перфорация и декоративни шапки на телата.

rabotni1tqlo

Работни календари 1 тяло

Календари с едно тяло, еднолистови работни календари на тетрадки или готови с фирмен печат.

rabotni2tela

Работни календари с 2 тела

Най-новият календар е разширен Класик с 2 тела всяко с по 6 листа, 2 водещи месеца и общо 6 секции в т.ч. 2 предходни, 2 настоящи и 2 следващи месеца.

kalendari4sekcii

Календари с 4 секции

Работни календари с 4 секции. Бизнес работни календари с четири тела, почивни дни в България, неработни дни Европа и Китай, църковни празници и справочна информация. Възможност за пълноцветен фирмен печат.

bizneskalendari

Бизнес календари

В 3 цветови варианта е новият бизнес финансово-счетоводен календар 2017. Бизнес счетоводни работни календари, с пет месеца (един основен, два предишни и два следващи) на един лист. Размер 304х525мм. Цветове – сиво и златен бронз, тъмно синьо и червено или кафяво и оранж.

mnogolistovikalendari

Многолистови календари

Цветни многолистови календари с възможност за фирмен печат и персонализация в теми България, Природа, Световна архитектура, традиции и забележителности, църкви и манастири.

luksoznikalendari

Луксозни календари

За сезон 2017 фамилия луксозни календари и календар бележници се увеличава с нов цвят календар 1 тяло Лукс- кафяво и златен бронз. Другите цветове се запазват с променен дизайн 2017.

kalendari4sekcii

Календар бележници

Новите календар бележници и тефтери за 2017 за реклама. Календар-бележници за реклама и търговци на едро. Възможност за пълноцветни рекламни корици, печат с датирани и недатирани страници.

djobnikalendarcheta

Джобни календарчета

Печат на фирмени джобни календарчета 2017 на 350 гр. гланц; цветност: 4+2 цвята; + UV лак на лицето или луксозни със заоблени ъгли и ламинат 30, 70 или 125 микрона.

nastolnikalendari

Настолни календари

Настолни работни календари, настолни бележници, цветни насотлникалендари тип пирамидка от един от най-големите производители на календари.

rabotnapiramidka

Работна пирамидка

Работна пирамидка – настолен работен календар с прозорче.

X