test page

Уайлд Арт – защото има причина да изпъкнеш

Преди близо 10 години стартирахме дейността си като малка работилнички за сувенири, която мечтаеше да стане голям уъркшоп, който да сбъдва мечтите на малки и големи. С времето постигнахме стъпка по стъпка мечтата си и в момента сме един от най-бързо развиващите се уъркшопи на територията на страната. Заобиколихме се с талантливи млади хора, отдадени на чувството да създават прекрасни емоции.  Така привлякохме най-добрите дизайнери и най-сръчните майстори, за да създадем най-добрите и най-качествени продукти. Започнахме да предлагаме най-добрите тениски в съотношение цена качество и изляхме творческия си дух върху тях. Ние не предлагаме просто тениски, ние предлагаме дреха, която няма конкурент на пазара по качество и визия.

Какво ни различава от останалите фирми на пазара?

Единственото нещо, което изключително ценим в работата си е перфектната работа.

Именно поради тази причина ние сме единствената фирма на пазара, която принтира тениските си с оригинална машина BROTHER GTX. С такава машина могат да се похвалят само най-големите играчи на пазара, като например SPREAD SHIRT.

За направата на тениските използваме най-скъпите и най-консистентни мастила на пазара. Един път отпечатана – тениската става напрактика вечна. Мастилото е изключително трудно да премахване поради отличните му свойства да се свързва с материите.

Друго основно предимство е, бързината, с която отпечатваме тениските. Една тениска е готова за не повече от 60 секунди! Правилно прочетохте – 60 секунди, време достатъчно за да си направите едно кафе!

Японска мощ в производстовото ни

Има японска поговорка, която твърди: “Доброто направено тайно, се възнаграждава наяве.” И ние силно вярваме в нея!

Не показваме машините си наяве, но държим в скромната си работилничка истински звяр, който е готов да изпечата всеки винил или текстил с максимална прецизност.

Педантични сме към грижите и доброто здраве на машините си и заради това не пестим средства да ги поддържаме в отлично здраве.

 

Използваме само UV печат за сувенири и рекламни материали

Както може би вече сте разбрали, ние се развиваме с пълни темпове и предлагаме най-усточиви решения за печат.

Машината, която прави компания на по-големия си японски брат е отново Мимаки серия …..

С нея ние отпечатваме вашите кейсове, химикалки, запалки, халби, тефтери и още много други. Използваме UV печат поради простата причина, че това е най-ефикасният вид печат на пазара за момента. Химическата реакция образувана между мастилото и нагрятата площ образува здраво съединение, което не позволява на печата да се изтърка и го прави устойчив на външни фактори.

X